Sport

Red Giants niet opgewassen tegen Groene Uilen

Red Giants is de competitie (nog) niet goed begonnen. Het moest de meerdere erkennen in de Groene Uilen. Hoewel het scoren in het eerste en tweede kwart aan beide kanten haperde, bleef Red Giants tegen een kleine achterstand aankijken. Bij rust was het 25-33. Na rust waren de boys van coach Patrick Koning wel iets feller in het rondspelen en kregen ook wel kansen, maar mistten te veel op belangrijke momenten.

Ook plaatsfouten waren er op een gegeven moment teveel. Hierdoor konden de bezoekers verder uitlopen in het derde kwart. Pas tegen het einde kwam Red Giants iets terug, maar bleef steken op een 59-65 eindstand. Er is nog veel werk aan de winkel om de ambities waar te maken om kampioen te worden.