Cultuur

Open repetitie Vrouwenkoor Capriccio

Vrouwenkoor Capriccio van Scala Centrum voor de Kunsten in Meppel houdt op dinsdagavond 4 oktober en dinsdagavond 11 oktober open repetities. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen, mee te zingen en de sfeer te proeven. Het koor repeteert van 19.30 tot 21.30 uur in het hoofdgebouw van Scala aan de Vledderstraat 3 in het centrum van Meppel. Aanmelden voor (één van) de open repetitieavond(en) kan via claartjevandokkum@live.nl of telefonisch 06-23664687. De dirigente zorgt dan voor voldoende muziek, zodat je direct mee kunt doen.

Dirigent en koor
Vrouwenkoor Capriccio staat sinds augustus 2010 onder leiding van Claartje van Dokkum. Het koor zingt een heel divers repertoire; van klassiek tot hedendaags, zowel geestelijk als wereldlijk. Naast het instuderen van repertoire werkt het koor tijdens de repetities ook aan stemvorming en koorscholing. Plezier in samen zingen staat voorop.
Nieuw seizoen, nieuw repertoire

Na de zomervakantie is het koor weer gestart met nieuwe muziekstukken. Een mooi moment om in te stappen in het koor, de sfeer te ervaren en te beleven hoe je met elkaar muziek maakt.

Kun je niet op 4 of 11 oktober, maar heb je wel belangstelling? Neem gerust contact op met Claartje van Dokkum.

www.ontdekscala.nl

Foto eigen (2019)