Evenementen

Open Podium op Koningsdag i/d Kunst en Cultuur Salon

Open podium Articum op 27 april a.s. in de Kunst en cultuursalon aan de Woldstraat in Meppel Van 13 tot 17.00 uur. Vanaf 10 uur is de Salon geopend voor koffie met oranjetompoes of anders. Om 13.00 uur zal het Open Podium Articum u verrassen met een veelzijdig programma. Dit jaar wordt een grote verscheidenheid aan artiesten verwelkomd op het podium. Nieuwe gezichten op het podium maar ook oude bekenden. Zelfs zal er een nieuw album worden gepresenteerd! Om 1 uur gaat het van start met nummers uit de jaren 50/60 door Okke Panneman.

Aansluitend zal de jongste deelneemster Larissa (9 jaar), haar liedjes ten gehore brengen. Pianist Jaap Arts brengt de Salon in beweging met zijn swingende jazzy sound. Dichteres Astrid Voerman zal voordragen uit eigen werk. Pianist Martijn van Limbeek en bassist Nico Staal maken deel uit van het Noordelijk trio “de Poolwachters” en zij zullen u kennis laten maken met hun nieuwe album “Nachtingang”.

Machiel Sol zal zijn dichterlijke performance brengen. Het duo Melita & Kristando zingen en spelen met veel plezier hun toegankelijke popsongs en verzoeknummers. U bent allen van harte welkom in de Salon op deze Koningsdag!

Tekst Wiedy Jacobs/ foto archief RTV Meppel