Regio

Afscheid Mia Moes bij Belangenvereniging De Wijk

Een goed gevulde zaal tijdens de algemene ledenvergadering van Belangenvereniging De Wijk en omstreken! In het dorpshuis werd donderdag 20 april afscheid genomen van Mia Moes als secretaris. Ook de nieuwe bestuursleden werden bij acclamatie gekozen. Lea Prins, Carl Steenbergen, Niek Slomp, Klaas van der Ziel en Paul van der Heul komen het bestuur versterken. Applaus en felicitaties waren er van de aanwezig Wiekers.

Mia Moes kreeg als blijk van dank een bloemetje en cadeaubon van voorzitter Atse Nederveen uitgereikt: “Met de benoeming van de nieuwe bestuursleden ben ik ontzettend blij en ik laat het dan ook met een gerust hart achter.” Klaas van der Ziel neemt haar stokje over.

De voorzitter memoreerde: “Om opheffing van de Belangenvereniging te voorkomen heeft Mia zich, samen met Arend Stapel en mij, voor de duur van één jaar als secretaris gebonden. Ze heeft de vele administratieve taken, zoals het bijhouden van de website, notuleren, correspondentie en contacten met bewoners en gemeente goed op de rails gezet. We zijn haar ontzettend dankbaar.”

Mia is al enige jaren met pensioen, ze was werkzaam als consulent bij de afdeling Sociale Zaken en Leerplicht van de gemeente Meppel, maar ze gaat zich zeker niet vervelen. Ze past graag op haar kleinkinderen, maar is ook als vrijwilliger actief bij Welzijn De Wolden en Kringloop De Wolden. Ook kijkt ze enorm uit naar de reizen die zij met haar Gerard in hun camper gaan maken.

Tekst en foto Belangenvereniging De Wijk