Regio

Open dag Uelenspieghel

Zaterdag 20 april van 11.00 tot 19.00 uur opent de Uelenspieghel haar deuren voor iedereen. De oude Saksische boerderij is gelegen aan de rand van een natuurgebied in Uffelte op een terrein van ca 2 hectare met een prachtige moestuin, fruitbomen en bijzondere trekkershutten. Een plek om je als bezoeker te ontwikkelen en te laten inspireren. De open dag staat in het teken van kunst, ambacht, muziek en natuur.

Van oudsher is de Uelenspieghel een familiebedrijf. Er worden al decennialang groepen ontvangen die elkaar ontmoeten op het snijvlak van natuur, kunst, muziek en ambacht. Het bedrijf is in ontwikkeling en wil deze ontwikkeling tijdens de open dag graag aan de buitenwereld tonen. De lijn van de familie wordt in de toekomst doorgetrokken en tegelijkertijd in een nieuw jasje gestoken. Het onderhoud van het terrein en het bedrijf komen steeds meer in de handen van de aanwezige community te liggen.

Kijk voor meer informatie over het programma van de open dag op 20 april op: https://uelenspieghel.nl/uelenevents/open-dag-op-de-uelenspieghel/

RTV Meppel/foto: aangeleverd