Open Bedrijvendag Meppel zaterdag 6 november geannuleerd

Op basis van de oplopende corona- cijfers en de aangekondigde maatregelen door het kabinet is besloten de Open Bedrijvendag op zaterdag 6 november a.s. te annuleren.

Op zaterdag 6 november stond de open Bedrijvendag in de gemeente Meppel op de planning. Een dag waarin bedrijven de deuren openen om bezoekers een kijkje in het bedrijf te geven. Vanwege de ontwikkelingen rondom COVID-19 en het aantal afmeldingen van deelnemende bedrijven, hebben we echter moeten besluiten de Open bedrijvendag te annuleren.

De maatregelen zijn niet voor ieder deelnemend bedrijf haalbaar. De gezondheid van bezoekers en personeel staat voorop. Onze dank gaat uit naar de deelnemende bedrijven, die al vergevorderd waren met de voorbereidingen. Samen kijken we uit naar de organisatie een volgende Open bedrijvendag.

ICC werd vlak na de Tweede Wereldoorlog opgericht om de saamhorigheid van de Meppeler industrie te bevorderen. Sinds 20 jaar houdt ICC zich bezig met parkmanagement. Daarmee worden gezamenlijk zaken geregeld zoals de beveiliging van industriegebieden, of de afvoer van afval. Op dit moment vertegenwoordigt ICC-PMM daarbij direct 200 aangesloten leden.

Foto Leo de Harder