Schooltv

OntdekPunt Meppel in de kerstvakantie

Deze kerstvakantie wordt extra speciaal in het OntdekPunt Meppel met drie bijzondere workshops voor kinderen van verschillende leeftijden. Van Lego-bouwen tot technologische avonturen met lasersnijden en 3D-printen, er is voor elk wat wils. Met zowel betaalde als gratis activiteiten biedt het OntdekPunt een unieke kans voor kinderen om hun creatieve en technische vaardigheden te ontwikkelen.

Lego-ochtend (4-8 jaar) en Lego-middag (8-12 jaar) op 27 december en 3 januari beloven veel bouwplezier, waarbij de kinderen leren over verschillende bouwtechnieken onder begeleiding van Meester Gerrit en Meester Sander.

Maakochtend (8-14 jaar) op 5 januari biedt een hands-on ervaring met lasersnijden en 3D-printen, waar kinderen hun eigen ontwerpen kunnen creëren en mee naar huis nemen.

Op vrijdag 22, 29 december en vrijdag 5 januari van 13:00 tot 16:30 uur en zaterdag 6 januari van 10:00 tot 12:00 uur is het OntdekPunt open om te komen Ontdekken. Kinderen vanaf 4 jaar en hun ouders zijn welkom om te komen spelen in het OntdekPunt. Voor meer details en inschrijvingen, bezoek de website van www.ontdekpunt.nl

Tekst Kindpunt Meppel foto Marcel Dekker