Schooltv

Online en fysieke informatieavonden bij Stad & Esch

Stad & Esch biedt in november informatieavonden aan voor ouders/verzorgers. Tijdens de (online) informatieavonden wordt veel informatie gegeven over het onderwijsaanbod van Stad & Esch. Zo krijgen ouders/verzorgers hulp bij het maken van een keuze voor de middelbare school waar zijn/haar kind volgend schooljaar zal starten.

Online informatieavonden Meppel en Diever
Deze maand biedt Stad & Esch online informatieavonden aan via Teams. Op donderdag 17 november is de online informatieavond van het Lyceum en het Beroepencollege locatie Meppel. De online informatieavond van Stad & Esch Diever vindt plaats op dinsdag 22 november. Aanmelden is hiervoor niet nodig en de links naar Teams worden geplaatst op stadenesch.nl. De voorlichtingen starten om 19.00 uur.

Fysieke informatieavond voor de Vrijeschool leerroute
Bij voldoende aanmeldingen, heeft Stad & Esch (locatie Meppel) komend schooljaar ook een vrijeschool leerroute. De fysieke voorlichting hiervoor is op donderdag 17 november, vanaf 19.30 uur. Op de vrijeschool leren leerlingen niet alleen voor het diploma (kwalificatie), maar ook voor het leven.

Informatieavonden 2023
Op donderdag 19 januari volgt een online informatieavond voor alle deelscholen van Meppel. Dan zullen ook de deelscholen Eigen Weg en Praktijkschool een voorlichting geven. Tot slot staat er op dinsdag 24 januari een fysieke informatieavond op locatie Diever en op donderdag 23 februari een fysieke informatieavond in Meppel gepland.

Stad en Esch/ foto RTV Meppel