Regio

Ondernemersfair Westerveld pakt uit op 24 sept

Op zaterdag 24 september is de 6e editie van de Ondernemersfair Westerveld. Hoe fijn dat het weer kan! En met het succes van voorgaande edities in het hoofd heeft iedereen er het volste vertrouwen in dat de Ondernemersfair 2022 ook dit jaar de plek is om uit te pakken en je te laten zien! De Ondernemersfair vindt plaats in een grote tent, nabij de splitsing Loosweg en Osseweidenweg in Havelte. De Ondernemersfair is gratis toegankelijk voor bezoekers en duurt van 10.00 tot 22.00 uur Meer info www.ondernemendwesterveld.info

De faircommissie uit Havelte/Uffelte heeft de afgelopen maanden hard gewerkt om er een mooi evenement van te maken. Ruim 50 bedrijven uit de gemeente Westerveld laten zien wie ze zijn en wat ze doen. Aan bewoners, klanten, relaties én collega-ondernemers. Uit Westerveld, maar ook uit omringende gemeenten weet men de Ondernemersfair goed te vinden. Het is de plek voor kennismaking, dienstverlening, netwerken maar ook voor personeelswerving.

Er zijn allerlei soorten bedrijven vertegenwoordigd: van aannemer tot bloemist, van makelaar tot hovenier, van schilder tot uitvaartverzorger en van agrariër tot notaris. Het uitgelezen moment als je op zoek bent naar een (andere) baan, een stageplek, een nieuwe samenwerking of naar informatie over subsidies en opleidingsmogelijkheden.

Buiten op het terrein is een foodplein ingericht met horecaondernemers uit de gemeente Westerveld. Ook is er een kidsplein met diverse activiteiten, waaronder schminken, springkussen en een ranjakoe.

Meer informatie
Op de hoogte blijven van de Ondernemersfair Westerveld? Kijk op www.ondernemendwesterveld.info of volg ons op Facebook via @Ondernemersfair. Mailen mag ook: beurs@ondernemendwesterveld.info

Foto Marry Timmer