Sport

Olympia is de nieuwe hoofd- en shirtsponsor van Ajax-jeugd

Olympia, een van de grootste arbeidsbemiddelaars van Nederland, heeft vandaag met trots aangekondigd dat ze Official Partner van Ajax en hoofd- en shirtsponsor van Ajax-jeugd worden.

Olympia helpt mensen aan werk dat ertoe doet. Werk dat voor iedereen op een andere manier van betekenis is. Daarmee maakt Olympia we iedere dag positieve impact op mens, maatschappij en economie. De jeugd is de toekomst. In de sport, en op de arbeidsmarkt. Als hoofdsponsor van de Ajax Jeugd zet Olympia zich in om jong talent te ondersteunen en ontwikkelingskansen te bieden.

Ook voor de Olympia vestiging in Meppel biedt deze samenwerking kansen. Ondernemer Annemarie Viellevoye deelt dan ook het enthousiasme. “In Meppel en Steenwijk zijn we een gevestigde naam. Klanten en uitzendkrachten weten ons te vinden. Maar dat we nu ook landelijk zo zichtbaar worden, is natuurlijk geweldig. En lokaal kunnen we er heel goed op inspelen. Hoe tof is het als wij straks met goede relaties wedstrijden kunnen bezoeken, ballenjongens- of meisjes kunnen leveren, een gesigneerde bal kunnen verloten onder fans of wat dan ook. De mogelijkheden zijn enorm.”

Tekst/foto Olympia.nl