Evenementen

Oktober een maand vol geluk in Meppel

Oktober is de maand van Geluk in de gemeente Meppel, en we nodigen iedereen uit om dat geluk te delen tijdens het Festival van Geluk 2023! Gedurende de hele maand oktober zullen er 40 evenementen plaatsvinden in de gehele gemeente Meppel, variĆ«rend van klein en intiem tot groots en bruisend. En er is aan elke doelgroep gedacht! De activiteiten zijn er afwisselend voor kinderen, jongeren, studenten, volwassenen, ouderen en ondernemers.

Het overkoepelende thema van al deze evenementen is geluk, en dit kun je ervaren en delen op verschillende manieren. Het zit geworteld in onze kernwaarden: ondernemend, gastvrijheid, karakteristiek, het groene landschap en Meppel als knooppunt. Het is geen toeval dat deze waarden ons Meppeler DNA bepalen, want in Meppel is het leven goed!

Marieke Navarro, voorziter van Stichting Merk Meppel, benadrukt het belang van dit festival: “Het Festival van Geluk is een viering dat het leven in Meppel goed is en zo bijzonder maakt, namelijk het geluk dat we ervaren om hier te wonen, te werken en te leven. Het zijn momenten waarop we samenkomen om te genieten van het leven in onze prachtige gemeente en om te delen waar we blij van worden.”

Het Festival van Geluk wordt georganiseerd door Stichting Merk Meppel, in samenwerking met sectoren binnen onze gemeente, waaronder de binnenstad, industrie, onderwijs, sport, zorg, recreatie, cultuur, kerken en horeca. Het succes van dit festival is te danken aan de inzet van talloze vrijwilligers en de betrokkenheid van onze inwoners, ondernemers en initiatiefnemers. Samen vieren we het geluk in Meppel! Voor meer informatie over het Festival van Geluk 2023, inclusief een volledige lijst van activiteiten, kunt u terecht op festivalvangeluk.nl

Tekst festivalvangeluk.nl/ foto RTV Meppel stageteam (2022)