Nieuws

Noorderboog houdt een banen- en opleidingsmarkt

Iedereen die bij Noorderboog wil werken, een zorgopleiding wil volgen of stage wil lopen kan de mogelijkheden ontdekken tijdens ‘Expeditie Noorderboog’. Op donderdag 16 maart tussen 15.00 en 21.00 uur zijn belangstellenden welkom bij Noorderboog aan de Werkhorst 36 in Meppel. Recruiters, coördinatoren vrijwilligerswerk, medewerkers van de afdeling Medewerkersadministratie en medewerkers van de afdeling Leren en ontwikkelen zitten klaar om bezoekers te woord te staan.

Tijdens het evenement wordt de bezoeker ontvangen door een persoonlijke reisleider, die hem of haar direct in contact brengt met de juiste persoon. Vervolgens kan de belangstellende in een persoonlijk gesprek onderzoeken of Noorderboog iets kan betekenen op het gebied van werken of leren en ontwikkelen. Of het nu gaat om een baan, vrijwilligerswerk, vakantiewerk een opleiding of stagelopen in de zorg. Noorderboog heeft veel mogelijkheden.

Ook mensen die nu heel iets anders doen en willen onderzoeken of de zorg bij hen past zijn van harte welkom.
Als langskomen op 16 maart niet lukt, dan kan er ook online een afspraak gemaakt worden via www.noorderboog.nl/expeditie.

RTV Meppel/ eigen