Nieuwe dagbesteding Ieder Zijn Werk in De Wijk

Een belevingsgerichte dag-invulling bij de nieuwe dagbesteding in De Wijk; Ieder Zijn Werk biedt het sinds februari 2023. Iedereen die meer verbondenheid, een prettige invulling van de dag of sociale connecties zoekt is welkom. In het sfeervol ingerichte café van Atlas Sport is ruimte voor veel verschillende, leuke activiteiten. Maar ook voor het drinken van een kopje koffie of thee met lekkers kunt u bij ons terecht.

Welke activiteiten biedt Ieder Zijn Werk dan zoal in De Wijk? Denk aan yoga, samen koken of bakken, schilderen of breien of (stoel)yoga. Maar ook klusjes uitvoeren rondom het complex, helpen met tuinieren, spelletjes spelen en muziek luisteren behoren tot de mogelijkheden. Wij vinden het belangrijk dat mensen doen wat ze leuk vinden en de activiteiten passend zijn voor elk individu.

Voor deelname is een WMO of WLZ indicatie een voorwaarde om deel te kunnen nemen. Bij interesse kunt u contact opnemen met Mirre op telefoonnummer 06 – 33 04 68 78, maandag tot en met vrijdag 9:00-17:00 uur. Bezoekadres op afspraak: Hendrik Tillemaweg 63B, 7957 CB De Wijk.

RTV Meppel, foto IederZijnWerk