Nachtbus vanaf Meppel naar Dieverbrug en Hoogeveen

Zaterdagnacht gaan veel jongeren uit de regio stappen in Meppel. Vanaf aanstaand weekend rijden daarom nachtbuslijnen vanuit het centrum van Meppel richting Havelte – Dieverbrug en Zuidwolde – Hoogeveen. De bussen rijden voorlopig voor een paar maanden als proef. De dienstregeling is beschikbaar via www.qbuzz.nl/gd.

Nachtbus Meppel – Havelte – Dieverbrug
Elke zaterdagnacht vertrekt een extra rit op lijn 28 om 2:16 uur vanaf station Meppel via de extra nachthaltes in het centrum van Meppel naar Havelte en Dieverbrug. Deze lijn vertrekt vanaf de halte Prinsenplein om 2:20 uur, halte Kruisstraat om 2:23 uur om vervolgens via alle reguliere haltes van lijn 28 door te rijden via Pijlebrug, Havelte, Uffelte en Wittelte naar Dieverbrug.

Nachtbus Meppel – Zuidwolde – Hoogeveen
Elke zaterdagnacht vertrekt een extra rit op lijn 34 vanaf het centrum van Meppel richting Zuidwolde en Hoogeveen. Deze lijn vertrekt vanaf de halte Prinsenplein om 3:19 uur, halte Kruisstraat om 3:22 uur om vervolgens via de reguliere haltes (behalve station Meppel) van lijn 34 door te rijden via Rogat, De Wijk, Koekange, De Stapel, Veeningen, Zuidwolde en Ten Arlo naar Hoogeveen.

Reizen met de nachtbussen op lijn 28 en 34 kan gewoon door in- en uit te checken met de OV-chipkaart of contactloze betaalpas.

Tekst/ foto Qbuzz