Nieuws

Nacht van de Poëzie: Poëzietalent gezocht

Op woensdag 27 september tussen 12.00 en 17.00 uur komt De Nacht van de Poëzie naar Meppel. De twee weken durende manifestatie “1000 Dichters” gaat op tournee door het hele land, en is te gast bij Riemer Barth Boekhandel.
Ook bekende namen als Bab Gons (Dichter des Vaderlands), Ingmar Heytze, Erik Jan Harmens, Lévi Weemoedt en Rikkert Zuiderveld reizen af naar Meppel. Dichters en poëzieliefhebbers kunnen zich aanmelden om voor te dragen uit eigen werk, of uit het werk van hun favoriete dichter, luisteraars zijn van harte welkom.

Op woensdag 27 september, tussen 12.00 en 17.00 uur zijn dichters en poëzieliefhebbers van harte welkom bij Riemer Barth boekhandel aan Woldstraat 5 in Meppel. Om te komen luisteren naar de bekende -en minder bekende- namen, maar vooral ook om zelf voor te dragen. Een mooie kans om naar buiten te treden met eigen werk, of om andere liefhebbers (opnieuw) kennis te laten maken met uw lievelingsgedicht of –sonnet. Wie wil voordragen dient zich aan te melden via ilfu.com/1000dichters. Inschrijven is natuurlijk ook mogelijk bij Riemer Barth Boekhandel.

Tekst/foto aangeleverd/ op de foto Levi Weemoedt