Nieuws

Meppel zondag 3 april vol livemuziek tijdens Popronde

Nadat het in november nog uitgesteld moest worden vanwege de aangescherpte coronaregels, vindt het rondreizende muziekfestival Popronde zondag 3 april alsnog plaats in Meppel. Op zes verschillende locaties in en om de binnenstad kan van 15.00 tot 22.00 uur worden genoten van live popmuziek van aanstormende bands en acts uit het hele land. In totaal zijn er twaalf concerten te zien. De toegang is gratis, het is wel mogelijk een vrijwillige bijdrage te doen om dit evenement te ondersteunen. De Popronde is dé kraamkamer voor opkomend talent.

Veel inmiddels doorgebroken bands stonden er ooit op het programma en dus is dit een uitgelezen kans om nu al te zien wat er over een tijdje wellicht op de grote festivals staat. De deelnemende locaties in Meppel zijn Studio2 (i.s.m. de Muziekcoöperatie), De Kansel, Sukade, De Casteleyn, Café Clouso en ‘t Pakhuis. De deelnemende bands zijn puntjudith, Nicolaas, Kretsch, GIRLSGIRLSGIRLS, Alison Jutta, Them Dirty Dimes, SULTAN, Cashmyra, NABER, ParHasard, The Desmonds en MINKA. Het volledige tijdschema is te vinden op www.popronde.nl.

Op de website van Popronde kan tevens voor € 5,00 een passe-partout worden gekocht. Daarmee ondersteun je dit evenement en de zich herstellende cultuursector.