Nieuws

Marcel van Halteren nieuwe directeur-bestuurder van Woonconcept

Sinds 1 september 2022 heeft woningcorporatie Woonconcept een nieuwe directeur-bestuurder. Marcel van Halteren volgt Nicole Peeters op.

Marcel van Halteren is een bekende in volkshuisvestelijk Drenthe. Eerder was hij Manager Wonen en directeur-bestuurder a.i. bij collega-corporatie Actium in Assen.

“Ik ben heel blij om een bijdrage te mogen leveren aan Woonconcept, een organisatie met veel ambitie én kwaliteit, die alles in dienst stelt van trotse bewoners. Ik heb er zin in om de komende tijd, samen met collega’s, onze bewoners en samenwerkingspartners te ontmoeten. Vanuit goede relaties kunnen we gezamenlijk bouwen aan ons gewaagd doel: Alle bewoners zijn trots op hun thuis. En dat moeten en willen we écht samen doen, we hebben elkaar keihard nodig”, vertelt een enthousiaste Van Halteren.

Martha Buitenkamp is voorzitter van de Raad van Commissarissen van Woonconcept: “We zijn erg blij dat we zo’n passende bestuurder hebben gevonden voor Woonconcept. Iemand die veel kennis en ervaring meebrengt en ons werkgebied goed kent. Maar vooral ook vanwege de goede klik en de fijne match met onze organisatiecultuur. We hebben alle vertrouwen in een goede samenwerking en kijken daar met plezier naar uit”.

Foto Sjoerd Banga