Exposities

Kom ’s kieken: Kunstwandeling Diever 2024 gaat van start

Kunstenaars en ambachtslieden openen hun deuren tijdens de Kunstwandeling Diever op 10 en 11 februari 2024 van 11.00 – 16.30 uur. Deze kunstroute is de eerste van vier die Talentvol Diever dit jaar organiseert en start met 19 exposanten. Op 11 locaties in Diever kunt u kennismaken met kunstenaars uit Diever en gastexposanten uit de gemeente Westerveld. Zij tonen hun werk in huis, werkplaats, atelier of galerie.

Bezoekers kunnen kennisnemen van onder meer keramiek, toepassingen van wol, zijde, vilt en leer, beelden in brons en steen, metaalobjecten, schilderijen en foto’s. De exposanten kunnen aan het werk zijn in hun eigen ruimte, zodat de bezoekers kunnen zien hoe zij hun kunstwerken en producten vervaardigen.

Deze afwisselende route is ook op de fiets of per auto af te leggen. De routekaart staat op de website en is tevens af te halen bij o.a. de TIP, Plus, horeca, hotels etc. en tijdens het evenement bij de deelnemende kunstenaars. Deelnemende locaties zijn te herkennen aan de kleurige beachvlag. Kijk voor meer info op www.kunstwandelingdiever.nl

Cheryl Groen/ foto kunstwandelingdiever.nl