Sport

Kick Off De Derde Helft in Meppel

Bewegen is voor iedereen goed en zeker ook voor ouderen. Donderdag 5 augustus was de kick off van het project De Derde Helft. De deelnemers konden kiezen uit ouderenfitness, stoelyoga, sjoelen en tafeltennis. Het programma wordt samengesteld met de deelnemers en de ouderencommissie.

De Derde Helft is een landelijk initiatief van het Nationaal Ouderenfonds. Het heeft als doel om van de sportkantine een ontmoetingsplaats te maken. Meppel Actief & Gezond heeft in samenwerking met Ankie en Jari van Personally Yours een pilot opgezet. De deelnemers mogen meedoen met de activiteiten, maar het is ook goed om alleen een kopje koffie te drinken en een goed gesprek te voeren.

Sportschool Personally Yours werkt samen met Meppel Actief & Gezond, Drenthe College en InteraktContor voor workshop en lezingen. De komende twee bijeenkomsten, op donderdag 12 en 19 augustus zijn vrijblijvend. Daarna wordt er gewerkt met strippenkaarten en ‘losse kaartjes’, zodat er geen verplichting ontstaat. De ochtenden worden afgesloten met een gezamenlijke lunch voor de liefhebber.

Wilt u ook deelnemen aan De Derde Helft?

Waar: De 3RD Half Sportbar in Topsporthal Meppel, Ezingerweg 56-57.
Wanneer: Elke donderdag
Tijdstip: 10:15 uur inloop koffie/thee, 10:30-12:00 uur activiteiten en aansluitend een lunch.
Aanmelden: Ankie Smid Personally Yours, info@ankie.nu of telefonisch via
06-48758610

Voor meer informatie en activiteiten over Meppel Actief & Gezond verwijzen wij u door naar onze website (www.meppelactief.nl), instagram, twitter en facebook pagina.