Kerstviering bij Apostolisch Genootschap 24 dec. 19.30 uur

Op kerstavond vormt de vraag ‘Wat zou de liefde doen?’ de kern van een sfeervolle avond met vertellers, zang en muziek. De samenkomst bij de religieus-humanisten van het Apostolisch Genootschap vindt plaats in hun gebouw aan de Witte de Withstraat 2, aanvang 19.30 uur op 24 december a.s.

Als je je bij alles wat er op je pad komt, zou afvragen: Wat zou de liefde doen? Zou dat dan richting geven aan je antwoorden? Zoals altijd houden deze religieus-humanisten meer van vragen stellen dan van antwoorden geven. Want antwoorden, die geef jezelf. Op deze kerstavond denk je samen na over het leven, de liefde en de boodschap van het kerstverhaal. En over wie je zelf wilt zijn. Een ontmoeting voor bezinning en rust om in kerststemming te komen.

Apostolisch Genootschap is een plaats voor religieus-humanistische zingeving. Hier ontmoeten mensen elkaar om zich samen te verdiepen in levensvragen en om elkaar te inspireren tot liefdevol leven. Zo wil het genootschap bijdragen aan een duurzame wereld waar mensen met compassie en solidair samenleven. Zie ook https://www.apgen.nl/

In 2011 zijn de gemeenschappen Steenwijk en Meppel samen verder gegaan in Meppel.

Teskt/ foto apgen.nl