Kerk

Kerstconcert Muziekfestival in de Samenstroom

De Stichting Meppeler Muziekfestival prijst zich gelukkig om opnieuw het jaarlijkse Kerstconcert te kunnen organiseren. Na een lange periode waarin twee maal door Corona moest worden afgezien van deze mooie traditie, kan er gelukkig weer met publiek gemusiceerd worden.

Op zaterdag 17 december om 20.00 is er in de Samenstroom, Groenmarktstraat 2 Meppel, het jaarlijkse Waarborgfonds Kerstconcert. Dit jaar voor de 22e keer.

De deelnemers aan dit concert zijn de muziekvereniging Euphonia uit Nijeveen, het Meppeler Mannenkoor en twee jeugdige solisten Coen Manche en Victor Beck. Zij spelen piano en accordeon.

In een sfeervol verlichte kerk wordt een gevarieerd programma uitgevoerd. Daarbij is er gelegenheid om, samen met koor en orkest, bekende Kerstliederen te zingen.

Ook dit jaar is het dankzij subsidie bijdragen weer gelukt, om de kosten laag te houden. Kaarten á €10,00 zijn te bestellen via: www.meppelermuziekfestival.nl

Of vanaf 6 december te koop bij Boekhandel Riemer Barth, Woldstraat 5 Meppel. Daarnaast is het mogelijk om op 17 december kaarten te kopen bij de kerk.

RTV Meppel/ foto Wim Echten (2019)