Jongerenwerk Meppel: buitenkansje voor de jeugd

Op donderdag 6 april organiseert het jongerenwerk van Welzijn MensenWerk een bij-zondere filmvoorstelling, in samenwerking met bioscoop Luxor. Deze voorstelling is gericht op wederzijdse kennismaking van jeugd en jongeren met de jongerenwerkers. Tegelijkertijd is het een buitenkansje voor de doelgroep: zij mogen de film al zien vóór de Meppelse première later op de avond. De film ‘The Su-per Mario Bros Movie’

Het jongerenwerk van Welzijn MensenWerk vindt kennis maken met jongeren belangrijk.
De organisatie benadrukt dat het goed is om elkaar te kennen. Dan weet je elkaar immers te vinden als het nodig is. Daarom organiseren de Jongerenwerkers regelmatig activiteiten, sa-men met partners uit Meppel. Deze keer is dat Luxor. De activiteit bestaat uit de film ‘The Su-per Mario Bros Movie’ en wordt aangevuld met een presentatie van het jongerenwerk, een bingo en natuurlijk de mogelijkheid om elkaar even te spreken.

Deze activiteit is bedoeld voor jongeren in de leeftijdscategorie groep 7 en 8 basisschool, en de klassen 1 en 2 van het voortgezet onderwijs. De film draait in 2 zalen tegelijk zodat de bei-de groepen in hun eigen zaal kunnen zitten. De entree voor deze activiteit bedraag acht euro en kan ter plekke worden betaald. Jongeren die mee willen doen kunnen zich aanmelden via een appje naar jongerenwerker Monique: 06 26623170; onder vermelding van hun naam en leeftijd.

Tekst/foto aangeleverd (foto zaal Luxor Meppel)