Nieuws

Informatiebijeenkomst ‘De dood uit de Pot’

We willen allemaal graag zo lang mogelijk goed en gezond leven. Door nu al belangrijke zaken te regelen voor later, geeft dat heel veel rust en duidelijkheid. Zowel voor uzelf, als ook voor uw naasten en mensen die werkzaam zijn in de zorg en welzijn. Op woensdag 11 oktober wordt speciaal voor inwoners van Meppel en omstreken een gevarieerde informatiebijeenkomst georganiseerd over ‘Kwaliteit van Leven & Sterven’.

Met theater, verhalen, uitleg van een huisarts en een notaris waarom het belangrijk is om na te denken over de laatste levensfase, voeren we een levendig gesprek over kwaliteit van leven & sterven. Naast het programma is er ook een informatiemarkt met allerlei stands van organisaties die iets voor u kunnen betekenen in de laatste levensfase.

De bijeenkomst vindt plaats in Spectrum Medisch Centrum van 19.30 uur tot 21.30 uur. De toegang is gratis en er staat koffie met iets lekkers voor u klaar.

In verband met de catering wil de organisatie graag weten hoeveel mensen er komen. Meldt u zich daarom tijdig aan via mail dooduitdepot@spectrummedischcentrum.nl

RTV Meppel/foto Pixabay