Informatieavond ‘Doodgewoon geregeld’ bij Villa Kalkoven

De dood, we praten er niet zo graag over. Toch vormt het een wezenlijk onderdeel van het leven. Kun je je voorbereiden op de dood? En wat komt daar dan allemaal bij kijken? Annerie Kremer Uitvaartzorg organiseert op woensdag 8 februari aanstaande een boeiende informatieavond waarbij 3 sprekers aanwezig zijn die u hier op een interactieve manier meer over vertellen.

Bart Lever van Het Notarieel vertelt waarom het belangrijk is om goed na te denken over een (levens)testament. Wiebe Bosma, oud-huisarts en scen-arts neemt u mee in de wereld van de euthanasie en legt op een heldere manier het verschil uit tussen euthanasie en palliatieve sedatie. Tot slot geeft Annerie Kremer u een kijkje achter de schermen bij een uitvaartverzorger. Wat komt er allemaal kijken bij het organiseren van een uitvaart en wat kunt u zelf allemaal al vastleggen.

Laat u dus inspireren tijdens deze informele avond, waarbij ook zeker ruimte is voor eigen vragen over de diverse onderwerpen.

De bijeenkomst vindt plaats bij Villa Kalkoven, Steenwijkerstraatweg 98 in Meppel. De toegang is gratis, de inloop is vanaf 19.30 uur. Het programma start om 20.00 uur. Meer informatie vindt u op onze website: www.kremeruitvaartzorg.nl

Tekst Annerie Kremer Uitvaartzorg, aangeleverde foto