Nieuws

Informatieavond ‘Doodgewoon geregeld’ bij Villa Kalkoven

De dood, we praten er niet zo graag over. Toch vormt het een wezenlijk onderdeel van het leven. Kun je je voorbereiden op de dood? En wat komt daar dan allemaal bij kijken? Annerie Kremer Uitvaartzorg organiseert op woensdag 7 februari aanstaande een boeiende informatieavond waarbij 4 sprekers aanwezig zijn die u hier op een interactieve manier meer over vertellen.  

Bart Lever van Het Notarieel vertelt waarom het belangrijk is om goed na te denken over een (levens)testament. Wiebe Bosma, oud-huisarts en scen-arts neemt u mee in de wereld van de euthanasie. Chantal Gommans van het Hospice in Meppel geeft u een kijkje achter de schermen van het Hospice. En tot slot vertelt Sigrid Busscher van Natuurbegraafplaats Mepperdennen hoe het komt dat de populariteit van natuurbegraven de afgelopen jaren zo is toegenomen.

Laat u dus inspireren tijdens deze informele avond, waarbij ook zeker ruimte is voor eigen vragen over de diverse onderwerpen.

De bijeenkomst vindt plaats bij Villa Kalkoven, Steenwijkerstraatweg 98 in Meppel. De toegang is gratis, de inloop is vanaf 19.30 uur. Het programma start om 20.00 uur. Meer informatie vindt u op de website: www.kremeruitvaartzorg.nl

Tekst/foto Kremer Uitvaartzorg