Nieuws

Hoe ziet de toekomst van de zorg eruit?

Welke plannen hebben politieke partijen voor de zorg? Welke keuzes maken zij zodat Nederlanders in de toekomst kunnen blijven rekenen op goede zorg en ondersteuning? Wat moet er gebeuren aan preventie, de personeelstekorten en zijn er grenzen aan de zorg? Op maandagavond 13 november gaan negen politieke partijen hierover met elkaar in discussie tijdens Het Grote Zorgdebat 2023 in Utrecht. Meld je aan om dit debat live of online te volgen.

Live debat bijwonen?
U kunt gratis naar Het Grote Zorgdebat in het Beatrixtheater in Utrecht op maandag 13 november van 19.30 tot 21.15 uur. Wilt u erbij zijn in de zaal? Er zijn nog gratis kaarten beschikbaar! U kunt uw kaart reserveren via www.hetgrotezorgdebat.nl. De zaal is toegankelijk voor rolstoel-, ligbed- en hulphondgebruikers en voorzien van ringleiding.

Het Grote Zorgdebat wordt ook online gestreamd. Wilt u een link ontvangen zodat u vanuit huis het debat kunt volgen? Vul dan uw e-mailadres in op www.hetgrotezorgdebat.nl en dan krijgt u enkele dagen van tevoren de link toegestuurd. Er is ook een stream met een tolk Nederlandse gebarentaal.

Vier debatthema’s
Het debat zal in vier ronden verlopen, waarin steeds een belangrijk zorgthema centraal staat:

Preventie
Arbeidsmarkt in de zorg
Passende zorg
Impact van vergrijzing op de zorg

Het debat wordt geleid door Donatello Piras en Suse van Kleef.

Tekst/foto aangeleverd