Ondernemend

Hoe kies je de juiste bh in Meppel?

Commerciële partnerbijdrage

Het zal je waarschijnlijk verbazen maar toch is het waar. Meer dan 80 % van alle vrouwen draagt een verkeerde maat bh. En wat nog veel erger is, we trekken dit stuk ondergoed ook nog eens bijna altijd verkeerd aan!
Het op de juiste manier dragen van een betreft niet alleen de combinatie van de cupmaat en de omvang, maar ook nog eens met de manier waarop we de bh aantrekken. Een ding is dan weer wel positief, je bent gelukkig lang niet de enige die de bh niet op de juiste manier draagt.

Het voordeel van een goede bh dragen
Een van de pluspunten van een goede bh is dat deze de nadruk kan leggen op de pluspunten van jouw lichaam. Hierbij worden niet alleen je borsten bedoeld. Wanneer een bh ervoor zorgt dat je borsten op de goede hoogte zitten, ze goed ondersteund en je bh zit comfortabel dan zie je dat.
Ten eerste komt een goed zittende bh je houding ten goede. Omdat je rechter staat of zit komt er veel minder druk op je schouders terecht. Daarnaast zal een bh met de perfecte cupmaat niet in je armen snijden en de bh schuurt niet tegen je huid.
Ook worden door het dragen van een goed passende bh je borsten goed op hun plek gehouden. Hierdoor wordt je taille beter zichtbaar en krijg je een beter silhouet. Wanneer je een klein buikje hebt wordt dit door het dragen van een goede bh ook nog eens verdoezeld.

Simpelweg een bh aantrekken is niet genoeg
Zoals eerder in dit artikel is gezegd is het simpelweg aantrekken van de eerste de beste bh niet genoeg. De steun die de bh geeft komt voornamelijk uit de omvang. Koop deze dus bij voorkeur zo strak mogelijk.
Na een paar keer te zijn gewassen zal de bh vanzelf een beetje wijder worden. Omdat je de omvang door de haakjes strakker kunt zetten zal de bh dus ook dan nog goed passen. Het is wel belangrijk dat de bh niet al te strak zit wanneer je deze koopt.
Trek de bh aan onder de borsten. Vervolgens doe je je hand in de bh en til je je borsten echt in de cups van de bh. Zo zit de bh goed. Je zal meteen het verschil zien en voelen. Je borsten worden op deze manier perfect ondersteund.

Welke bh kan ik het beste kiezen?
Welke bh voor jou het meest geschikt is hangt af van je lichaamsbouw en natuurlijk je eigen persoonlijke smaak. Daarnaast is het bij het kiezen van een juiste bh ook belangrijk om te overwegen hoe je leefstijl is.
Ben je iemand die graag beweegt of actief sport, dan is de beste keuze een sport bh. Deze zit niet alleen heerlijk terwijl je aan het sporten bent, hij zorgt er ook voor dat je borsten op hun plaats blijven. Dit voorkomt dat ze gaan hangen.
Bij iedere bh die je kiest is het vanzelfsprekend belangrijk dat de bh je ook echt goed past. Voordat je besluit een bh te kopen is het verstandig om eerst je maten op te nemen. Zo kan je zelf eenvoudig je cupmaat berekenen. Hoe beter je bh past, hoe beter deze je borsten ondersteunt.
Wil je dat je borsten de beste steun krijgen en wil je ook dat je er goed uitziet? Kies dan voor een voorgevormde bh. Wanneer je deze bh draagt komen je borsten het beste tot hun recht. Ook wanneer je een strak shirtje draagt. Daarom wordt de voorgevormde bh ook wel t-shirt bh genoemd.

Foto: Elomi-Energise-sport-bh