Nieuws

Haveltermade: wijkbewoners gezocht om mee te praten

De Werkgroep “Mijn Wijk Haveltermade” zoekt inwoners uit de wijk Haveltermade om mee te praten over de mooie wijk. De werkgroep wil de wijk nog mooier en leefbaarder maken, omdat ze trots zijn op de wijk Haveltermade. De werkgroep bestaat uit vertegenwoordigers van het Wijkplatform Haveltermade, Gemeente Meppel, Woonconcept en Welzijn MensenWerk.  Dat zoeken naar verbeteringen in deze wijk kunnen ze niet alleen. Daarom vragen ze wijkbewoners om met hen in gesprek te gaan en met ideeën te komen.

Wijkbewoners worden op maandag 15 april in het wijkcentrum De Poele uitgenodigd om over verbeteringen in de wijk te praten. Iedere inwoner van de wijk Haveltermade heeft een uitnodiging in de brievenbus ontvangen. De avond start om 18.00 uur in de grote zaal met een gezamenlijke maaltijd, verzorgd door de MensA, inloop vanaf 17.30 uur.

Rond 19.00 u willen ze starten met het programma. Uw mening wordt erg op prijs gesteld. Tegen 20.30 uur is het afgelopen en kunnen ze tot 21.00 uur met elkaar gezamenlijk de avond afsluiten met een hapje en drankje.

De Werkgroep “Mijn Wijk Haveltermade” heeft er zin in en verwacht een groot aantal wijkbewoners.

Cheryl Groen/ Foto Google Streetview