Regio

Gezellige winterkleding- en speelgoedbeurs Havelte

De werkgroep Kledingbeurs Havelte is blij te kunnen melden dat er weer een kleding- en speelgoedbeurs georganiseerd kan worden. Deze gezellige tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs wordt gehouden in ontmoetingscentrum “de Veldkei” te Havelte. De koopavond is op vrijdag 7 oktober 2022 van 20.00 uur tot 21.30 uur.
Op zaterdag 8 oktober 2022 is de beurs geopend van 9.00 uur tot 10.00 uur. Bezoekers ontvangen op zaterdag 10% korting op hun aankoopbedrag.

U vindt op deze beurs naast kleding ook een divers aanbod van tweedehands speelgoed. Heeft u zelf winterkleding van maat 74 t/m maat 188 of speelgoed in te brengen dan kunt u de daarvoor benodigde prijsenveloppe+ instructie vanaf vrijdag 9 september ophalen gedurende schooltijden bij de ingang van OBS. de Bosrank in Havelte. Er is een maximale uitgave van 150 prijsenveloppen. Alle kleding en speelgoed dient geprijsd, schoon en compleet te worden aangeleverd.

Het inbrengen van de kleding en het speelgoed is op donderdagavond 6 oktober 2022 van 19.00 tot 20.30 uur, eveneens in “de Veldkei”. Dit adres kunt u vinden op onze website. Raadpleeg de website www.kledingbeurshavelte.nl voor meer informatie. Ook te volgen via Facebook en Instagram: Kledingbeurs Havelte.

Foto Pixabay