Regio

Filmclub Take One organiseert Open Huis

Wie al filmt, maar er meer mee zou willen doen, of mensen die gewoon een nieuwe hobby zoeken, zouden eens een kijkje kunnen nemen bij Filmclub Take One Havelte (FTO). Op zaterdag 11 november organiseert FTO een Open Huis in De Veldkei in Havelte, een mooie gelegenheid voor kennismaking.

De leden van FTO gaan dan graag met je in gesprek. Je kunt kennis maken met FTO als club, met het filmen met Smartphone maar ook met de fotocamera, drone of de meer professionele camera’s. Ook het monteren en bewerken van films met behulp van diverse softwarepakketten wordt gedemonstreerd. Of het nu gaat over vakantiefilms, documentaires, VLOG of gezamenlijke filmprojecten, je bent bij FTO aan het juiste adres. Er is ruimte voor informele discussie, de kans om meningen en inzichten te delen.

FTO is een filmclub waar starters en gevorderden van harte welkom zijn. Als je nog geen lid bent kun je ter plaatse lid worden en deelnemen aan ons filmclubavontuur. Je bent dan ook automatisch lid van NOVA-Noord, hierover vertellen we je graag meer. Je bent van harte welkom op zaterdag 11 november van 13.00 – 16.30 uur. Adres: De Veldkei, Veldkamp 77, Havelte.

Tekst Filmclub Take One/ foto Pixabay