Ondernemend

Een duurzame en stijlvolle gietvloer

Commerciële partnerbijdrage

Dat gietvloeren al lang niet meer saai en grijs zijn, dat is je vast niet ontgaan. Tegenwoordig kom je ze overal, en in verschillende uitvoeringen,  tegen. De één nog mooier dan de ander. Een gietvloer vormt steeds vaker de basis voor een jaloersmakend interieur. Het soort interieur  waar je meteen bij wegdroomt en stiekem verliefd op wordt.

Verschillende soorten gietvloeren
Het vinden van de juiste vloer kan soms best een opgave zijn. Er zijn namelijk ontzettend veel verschillende mogelijkheden. Gietvloeren zijn in verschillende hardheden, afwerkingen en diktes te verkrijgen. Daarnaast kun je ook kiezen uit diverse kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een egale zwarte, beige of grijze kleur. Of kies voor een duo kleur waarbij je een subtiel kleurverloop ziet zoals bijvoorbeeld een taupe kleur met wat lichtere delen erdoorheen. Het gebruik van één kleur, vooral bij een donkere kleur, zorgt voor een stoere look. Wanneer je voor een duo kleur kiest, bijvoorbeeld in een lichte tint, dan straalt de ruimte meer ‘’zachtheid’’ uit. Wat je ook kiest, er is altijd een vloer en afwerking die past bij jouw wensen. De ruimte waar de vloer komt is ook belangrijk bij het maken van je keuze. Wanneer je een ruimte een industriële look wilt geven, dan is woonbeton een mooie optie. Woonbeton is ook in verschillende kleuren te verkrijgen, zo kun je ervoor kiezen om een lichte kleur te nemen. Dit zorgt ervoor dat de vloer, ondanks de betonlook, toch warmte uitstraalt.

Een stijlvol én duurzaam interieur
Voor wie duurzaamheid belangrijk vindt is het zeker aan te raden om een gietvloer aan te schaffen. De kwaliteit van de vloeren is hoog en de levensduur is lang! Door de hardheid en de opbouw van verschillende lagen zijn de vloeren  tegen een behoorlijk stootje bestand. Ook het onderhoud van de gietvloer is makkelijk bij te houden. Je kunt gietvloeren zowel nat  als droog goed schoonhouden en vlekken hebben weinig kans.

Ook binnen je interieur is een gietvloer een echte eyecatcher. Door alle verschillende mogelijkheden in kleur en uitvoering is er altijd een vloer die past bij jouw wensen. Een gietvloer past hierdoor ook zeker thuis in het rijtje chic, elegant en modern. Wanneer jij gasten krijgt, gooi je gegarandeerd hoge ogen met jouw vloer. Het mooie is dat je de vloer helemaal zelf kunt samenstellen, naar jouw wensen en rekening houdend met het gebruik van de vloer kun je hierin ook advies vragen.

Als je zelf niet zo goed weet waar je moet beginnen en waar je op moet letten, dan is het handig om contact te  zoeken met een professional. Bedrijven die gespecialiseerd zijn in  gietvloeren, zoals de mensen van gietvloeren van G-vloeren, kunnen je goed advies geven. Aan de hand van jouw wensen kunnen zij je op weg helpen, zo hoef jij je alleen nog maar te focussen op het leukste gedeelte. Het uitzoeken van de kleuren en het kiezen van de afwerking die past bij jouw wensen.

A