Nieuws

Druk bezocht Open Huis Afscheidshuis

Het Afscheidshuis in Meppel bestaat dit jaar 10 jaar. Reden voor Annerie Kremer Uitvaartzorg om afgelopen zondag 30 oktober haar deuren open te zetten voor belangstellenden. Zowel Het Afscheidshuis als uitvaartlocatie De Poort mochten rekenen op grote belangstelling.

Ruim 100 mensen maakten van de gelegenheid gebruik om een kijkje te nemen in beide karakteristieke panden in Meppel. Annerie: “Wij zijn erg trots op onze locaties en wat is het dan fijn om te zien dat zoveel mensen de moeite nemen om langs te komen. Er volgden prachtige gesprekken, want we werken natuurlijk in een bijzondere branche. Sommigen moesten even een drempel over, anderen praatten direct heel open over hun uitvaartwensen en lieten zich graag uitgebreid informeren. Veel bezoekers waren onder de indruk van de warmte en sfeer die onze locaties uitstralen. Al met al was het een mooie middag waar we met een tevreden gevoel op terug kijken.”

Was u zondag niet in de gelegenheid of wilt u ook een keer binnenkijken bij Het Afscheidshuis aan Noordeinde 9 of De Poort aan Zomerdijk 10a? Maak gerust een afspraak of loop op werkdagen gewoon eens binnen bij Het Afscheidshuis.

Tekst Annerie Kremer Uitvaartzorg/foto Anne Weidinger Fotografie/Hilde Fotografie