Regio

Donderdag Spel- en Creamiddag SWS

De donderdagmiddag is een actieve en creatieve plek van ontmoeting en gezelligheid bij Stichting Welzijn. Onder het genot van een kopje koffie of thee, kan er een leuk spel worden gespeeld of iets leuks worden gemaakt. DIY is de term voor DO IT Yourself/DOE het zelf. Er kan worden: Gebreid…Gehaakt…Genaaid….Versteld……Geleerd……Geverfd.. Geborduurd…Alles wat maar met creativiteit met textiel te maken heeft is mogelijk. Iedereen mag zijn of haar eigen inbreng geven.

De middag begint om 14:00 uur in het Dienstencentrum van Staphorst, Berkenlaan 1. De kosten bedragen slechts € 2,50 of 1 SWS-strip per persoon. Alle 24-plussers uit de gemeente Staphorst zijn welkom, leeftijd maakt niet uit, iedereen kan meedoen! Zie ook: www.sws-staphorst.nl.

Daarnaast kan er hulp worden geboden en les worden gegeven bij kleine klusjes zoals het aanzetten van een knoop, inzetten van een rits, naadjes dicht maken, broek korter of langer maken etc. Het is ook mogelijk om te breien, naaien, voor goede doelen zoals: stichting Babyspullen, stichting Dorcas of een andere organisatie. Loop gerust binnen; iedereen is welkom!

Foto SWS