Evenementen

Donderdag Meppeldag 4 aug Culinair Spektakel

De eerste Donderdag Meppeldag begint gelijk goed: de Meppeler binnenstad veranderd in een culinair stadsfestival: Meppel met Smaak. ’s Morgens vanaf 8 uur kun je genieten van het Mega Meppel Ontbijt! Gezellig samen de dag beginnen met een overheerlijk ochtendmaal.

Overdag tref je in het centrum gezellige foodtrucks, smakelijke presentaties, workshops en natuurlijk verrassende, maar verrukkelijke gerechten. Meppel wordt één groot openlucht restaurant. Piere de Wind komt kookworkshops geven.

De heerlijke geuren zullen je zeker inspireren. Het geheel wordt omlijst door verschillende smaakvolle muziekacts die het extra gezellig maken in de winkelstraten. Op de pleinen kun je genieten van het Streetfood Festival. Hier zullen een keur aan topartiesten het feestvreugde verhogen met hun sfeervolle klanken tot 21 uur. Bon appetit!

Als je precies wilt weten wat er waar gebeurt download dan de DMD app dan heb je alle informatie voor alle dagen meteen op je telefoon. Informatie www.donderdagmeppeldag.nl

Foto Leo de Harder