Nieuws

Doe mee aan de Regenboog gedichtenwedstrijd

Regenboogwerkgroep Meppel nodigt iedereen die van dichten houdt van harte uit om mee te doen aan de Regenboog gedichtenwedstrijd! De winnaar wordt bekend gemaakt na de Regenboogweek die van 10 tot en met 16 oktober gehouden wordt. Het winnende gedicht krijgt een prominente plek op de eventborden die overal in de Meppeler binnenstad te zien zijn.

Zo doe je mee
Enige voorwaarde is dat het gedicht (in de breedste zin des woords) een link heeft met het thema LHBTIQ+. Deelnemers kunnen hun bijdrage tot uiterlijk 14 oktober mailen naar info.regenboogweek@protonmail.com.

Hou Instagram en de Facebookpagina van de Regenboogwerkgroep in de gaten voor het volledige programma van de Regenboogweek Meppel.

Gemeente Meppel is er voor iedereen en dit draagt de gemeente onder meer uit door Regenbooggemeente te zijn. Regenbooggemeenten werken actief aan de acceptatie en de veiligheid van LHBTiQ+ personen. De Regenboogwerkgroep Meppel is een diverse groep mensen die inwoners, organisaties en gemeenten ondersteunt, adviseert en inspireert op weg naar een gemeenschap waarin iedereen zichzelf kan zijn.

Foto RTV Meppel