Evenementen

Dobberpop eindelijk weer uit je bol

Ondernemend Nijeveen organiseerde een week terug Dobberpop Umlimited.Vorige edities trokken ca 1000 bezoekers. Ditmaal waren het er meer. Drie muziek act waren er op het podium te bewonderen: The Moonshine Ramblers, House Of Rock en DJ BB-Gold. Hiernaast waren er speciale lichtgevende effecten en robots te bewonderen.

We bevroegen diverse bezoekers waarom ze naar Dobberpop waren gekomen. De meeste voorkomende reactie was: “gewoon lekker uit je bol gaan”. Ook Nijeveen heeft 2 jaar een soort van “festival celibaat” achter de rug. Dus was het tijd voor een echt Nijeveens feestje. Alhoewel de stadgenoten uit Meppel en Steenwijk ook rijkelijk aanwezig waren.

De heer Oosterhof heeft geholpen met het opbouwen en afbreken van Dobberpop. Hij was blij dat het feest dit jaar weer kon doorgaan. Hij prees de discipline van de bezoekers op zo’n voor Nijeveen toch best groot feest. Hij genoot er zelf ook met volle teugen van.

Herwin Lokken, voorzitter van Ondernemend Nijeveen, memoreerde dat Dobberpop Unlimited een initiatief is van Ondernemend Nijeveen en mogelijk werd gemaakt door Gemeente Meppel, Waarborgfonds Meppel, Burgerweeshuis Meppel en de bijna 100 ondernemende leden van Ondernemend Nijeveen.

Dobberpop vond al week een week terug plaats en de video staat op www.rtvmeppel.nl en het You Tube kanaal van RTV Meppel. Een aantal foto die de sfeer goed weergeven heeft u nog tegoed.

Tekst RTV Meppel Foto Arjan Tien