RTV Meppel

Dit weekend in Kijk op Meppel en Sportlokaal

We beginnen op zaterdag om 11 uur met Kijk op Meppel . Arend Zanting van Meteo Havelte vertelt wat voor weer we mogen verwachten. Henk Hoeben praat over zijn muzikale voorkeur en brengt mooie muziek ten gehore. We gaan in gesprek met Hedzer van Houten over het recreatieprogramma in de Wooncentrum De Beemd in Oosterboer. Met Mariska Grotens buigen we ons over de vraag: één of twee basisscholen in de Nieuwveense Landen. We sluiten dit blok van Kijk op Meppel af met nieuwsfeiten over de Coronapandemie.

Vanaf 12 uur gaan we door met Sportlokaal. Aan het woord komen Jacco Schiphorst over de kickoff van Walking Korfbal. Edwin Bouman trainer van DOS’46 en Frans Fleer trainer van de Old Stars. Verder gaan we in gesprek met Denise Smit voorzitter van Rugbyclub de Black Panthers. Tot slot kijken we naar het voetbal in de regio Meppel.
Deze week is de presentatie in handen van Janet van Veen. Redactie Janet. Muziek en productie Henk Hoeben. Kijk op Meppel is er vanaf 11 uur en is ook te volgen via de livestream en achteraf via Radio Gemist op www.rtvmeppel.nl

Foto Henk en Bert