Nieuws

Cursus omgaan met geld start in Meppel

Welzijn MensenWerk organiseert in het voorjaar de training ‘Omgaan met geld’ voor inwoners van Meppel. Mensen die moeite hebben met het omgaan met geld, risico lopen op financiële problemen of deze al hebben, leren om hun geldzaken op orde te krijgen en tijdig de juiste hulp in te schakelen.

De training is bedoeld voor iedereen, van hoog tot lager opgeleid, van alleenstaand tot ouders en jongeren. Het doel is om zelfstandig de financiële huishouding te kunnen voeren en op tijd hulp te leren vragen. De training is niet gericht op het oplossen van problematische schulden en is dus niet geschikt voor mensen met acute schulden. Zij kunnen wel contact opnemen, maar worden op een andere manier geholpen.

De training heeft 6 bijeenkomsten, die wekelijks plaatsvinden. De eerste bijeenkomst is op 20 maart om 13:00 uur in Wijkcentrum de Koeberg, Rembrandtplein 83 in Meppel. Er is plek voor maximaal 12 personen. Deelname is gratis. Belangstellenden kunnen zich tot 10 maart opgeven bij Jacob Beihuisen via e-mail j.beihuisen@welzijnmw.nl of 06-51986092 of bij Jildou Rozendal, j.rozendal@welzijnmw.nl of 0622649117.

Tekst Welzijn MensenWerk, foto Pixabay