Cultuur

Circus Okidoki speelt de première van Charlie’s Droom

De voorstelling vertelt het verhaal van Charlie, die op jonge leeftijd beide ouders verliest en naar een weeshuis moet. Het weeshuis blijkt een vreselijke plek te zijn; Charlie wordt gepest en moet hard werken. Charlie ontsnapt en trekt de wijde wereld in. Na een ontmoeting met een vreemde diabolo man en een hoge hoed vol circus dromen krijgt Charlie een helder plan: Charlie wil circusartiest worden!

Maar, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Gaat het Charlie lukken die droom te verwezenlijken? Dat kunt u zien in Charlie’s Droom, een voorstelling geïnspireerd door de film “The Greatest Showman”.

Circus Okidoki speelt de première op zaterdag 11 maart om 19 uur en op zondag 12 maart om 15 uur in de Circuszaal aan de Prins Hendrikstraat. De kaartjes kosten voor kinderen €5,- en voor volwassenen €7,50. Vol=vol dus reserveer snel via circus.okidoki@gmail.com

Stichting Kindercircus Okidoki uit Meppel verzorgt al meer dan 21 jaar circustheaterlessen voor kinderen vanaf 6 jaar. Plezier, samenwerken, jezelf ontwikkelen staan hoog in ons vaandel. Daarnaast maken we kleurrijke voorstellingen – voor en door kinderen- waarmee we optreden in de regio. Groot of klein, dik of dun, verlegen of bijdehand, watervlug of met twee linkerhanden, iedereen is welkom bij onze Okidoki circusfamilie.

Tekst Circus Okidoki/ Foto Leo de Harder