Regio

Circus Okidoki speelt Charlie’s droom

Betreed de magische wereld van het circus met Circus Okidoki’s voorstelling “Charlie’s Droom”! Op zondag 11 juni om 15.00 uur zal de Buddingehof in Ruinerwold het bruisende decor vormen voor deze adembenemende show. Een voorstelling voor jong en oud die het ontroerende verhaal van Charlie, een dapper kind dat zijn circusdromen najaagt, vertelt. Laat je betoveren door kleurrijke acts en indrukwekkende acrobatiek.

De kaartjes, inclusief een verfrissend drankje tijdens de pauze, kosten slechts €5,- voor kinderen en €7,50 voor volwassenen. Wees er snel bij en reserveer jouw plekje via circus.okidoki@gmail.com. Bereid je voor op een onvergetelijke middag vol circusplezier!

Stichting Kindercircus Okidoki uit Meppel verzorgt al meer dan 21 jaar circustheaterlessen voor kinderen vanaf 6 jaar. Plezier, samenwerken, jezelf ontwikkelen staan hoog in het vaandel. Daarnaast maken ze kleurrijke voorstellingen – voor en door kinderen- waarmee ze optreden in de regio. Groot of klein, dik of dun, verlegen of bijdehand, watervlug of met twee linkerhanden, iedereen is welkom in de Okidoki circusfamilie.

Tekst/foto Okidoki