Cafetaria-Lunchroom De Koedijk onderging metamorfose

Vrijdag opende Cafetaria-Lunchroom De Koedijk in Meppel haar deuren na een grondige make-over. Afgelopen week is de zaak, van eigenaresse Monique Schiphorst, grondig verbouwd. Met name de vloer is een échte eye-catcher. Verschillende lokale bedrijven hebben ervoor gezorgd dat de cafetaria in mum van tijd de metamorfose heeft ondergaan. Het geheel ziet er weer fris en eigentijds uit. ‘We kunnen er weer even tegenaan en zijn blij onze gasten in deze sfeer te kunnen ontvangen’, aldus Schiphorst.

Er zijn extra zitplaatsen gecreëerd in De Koedijk, zoals de cafetaria in de volksmond wordt genoemd. ‘We merkten dat steeds meer mensen voordelig een hapje buiten de deur willen eten’, zegt dochter Jaléne die samen met haar moeder verantwoordelijk is voor het reilen en zeilen van de zaak. Ook de behoefte om een kopje koffie te drinken in de Koedijkslanden wordt groter. ‘En dat is nu nog gezelliger’, vult Monique enthousiast aan. ‘We gaan ons ook meer richten op de lunch en bieden verschillende luxe broodjes aan. Zowel warm als koud.’

Cafetaria-Lunchroom De Koedijk heeft zich hiermee ontwikkeld tot een gezellige cafetaria die niet veel onder doet voor een sfeervol restaurant. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen in Winkelcentrum Koedijkslanden in Meppel. Zaterdag 6 mei is er een spectaculaire openingsactie.

Tekst/foto Tineke Knorren