Regio

Boekstartdag met voorlezen in Staphorst

Kom zaterdag 11 juni van 10.00 uur tot 12.00 uur naar de BoekStartdag in de Bibliotheek Staphorst, waar de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders een extra hartelijk welkom krijgen. Met speciaal om 10:15 uur een voorleesmoment met Bart Hoeve.

Doe samen met je kindje mee aan een leuke activiteit en ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn. Baby’s kunnen meer dan je denkt. Het is fijn om samen een boekje te bekijken, plaatjes aan te wijzen en te benoemen. Dit is niet alleen goed voor het contact met je baby: het stimuleert ook de taalontwikkeling. Er wordt voorgelezen en er is een leuke speurtocht. Ook kun je je eigen dierenmaskertje maken. Om 10:15 uur komt Bart Hoeve voorlezen. Kom jij ook?

En als het feest is, dan zijn er ook cadeautjes. We geven op de BoekStartdag een speciale BoekStartgroeimeter cadeau aan je kindje van 0 t/m 2 jaar. Ook er is een nieuwe spaarkaart waar je stickers voor kunt sparen voor een mooi cadeau.

Als je je kindje meteen aanmeldt voor een gratis lidmaatschap dan krijgen kinderen van 0-2 jaar het BoekStart koffertje cadeau. Tot dan!

Foto Bibliotheek Staphorst