Nieuws

Bestuurswisseling bij de Meppeler Muiters

Afgelopen week heeft een wijziging plaatsgevonden in het bestuurssamenstelling van de Meppeler Muiters. John Bremer heeft het Voorzitterschap op eigen verzoek en met instemming van de leden overgedragen aan Herry Robaard. Het bestuur is momenteel als volgt samengesteld. Staand v.l.n.r. (zie foto) Gezinus Alingh (Penningmeester), John Bremer (Secretaris), Herry Robaard (Voorzitter). Zittend v.l.n.r. : Jannie Brouwer (Algemeen) en Bennie Koobs (Algemeen).

John Bremer bedankt de leden voor het vertrouwen en dat hij 13 jaar voorzitter mocht zijn van de Meppeler Muiters. Hij zegt: “Ik ben daar ook best wel trots op, maar heb nu gekozen voor mijn eigen gezondheid. Zoals jullie eigenlijk allemaal wel weten ben ik een doener en geen prater. Ik heb er wat slapeloze nachten gehad maar hoop dat het nu wat beter gaat.

Jon vervolgt: Ik wil Gerrit Vrieling bedanken voor de prachtige woorden, zelf kon ik na zijn speech geen woord meer uitbrengen mijn emoties kregen even de overhand”. Aldus John Bremer die vanaf deze week verder gaat bij de Meppeler Muiters als secretaris.

Foto Meppeler Muiters