BelleFair in Echten dit jaar voor alle leeftijden

Echten maakt zich op voor een speciale ‘voor alle leeftijden’-editie van de sfeervolle BelleFair op zaterdag 29 april. Dit kunstzinnige voorjaarsfestival biedt niet alleen een gevarieerde nijverheidsmarkt tussen de oude boerderijen in het meest lommerijke deel van het brinkdorpje Echten , maar ook een kinderplein met theater en workshops en een reeks optredens van regionaal talent.

Onder de grote festivalluifel spelen tussen 13.00 en 20.00 uur een reeks lokale en regionale artiesten: Timo de Jong uit Meppel, Pieperts uit De Wijk, ROO uit Rouveen en Janis Mc Coury uit Harpel, Cigar Box uit Dalfsen. De optredens worden aan elkaar gepraat en gedraaid door Davey Pollitt uit Echten met zijn show ‘Davey’s Vinyl Paleis’.

De fair zelf is met ruim vijftig kramen groter en gevarieerder dan ooit. De route van de markt begint en eindigt op de Brink en loopt over (boeren)erven en langs schilderachtige laantjes

BelleFair 2023 wordt gehouden op zaterdag 29 april van 13.00 tot 20.00 uur. De kramen zijn geopend tot 18.00 uur; muziek, eten en drinken gaan door tot 20.00 uur. Adres: Zuidwolderweg 2, 7932 PP Echten, De toegang tot de fair is gratis. Parkeren kost €3,-. Er is een grote gratis fietsenstalling.

RTV Meppel/ Foto Maya Penning,