Sport

Belangrijke overwinning voor Dos’46 tegen naaste concurrent TOP

De ontmoeting tussen Dos’46 en Top uit Sassenheim werd een spannende wedstrijd waarbij fel gestreden werd om de punten. De derde plaats in poule B van de korfballeague stond hierbij op het spel. Dos’46 begon goed aan de wedstrijd en liep vlot uit naar een 4-0 voorsprong. TOP kwam lange tijd niet tot scoren, maar halverwege de eerste
helft kantelde de wedstrijd in het voordeel van TOP. Dos’46 had moeite met scoren. Na 4-0 kwam de Sassenheimers terug. Beide teams gingen rusten bij 4-6.

Na rust kwam Dos’46 door twee scores van Max Malestein snel op gelijke hoogte. Dos’46 bleef het initiatief houden en wist halverwege de tweede helft een voorsprong te pakken (8-7). Beide teams bleven hierna dicht bij elkaar, waarbij Dos’46 aan de positieve kant van de score bleef. Het kon de kleine voorsprong tot het einde vasthouden. Eindstand 14-13. Hiermee heeft Dos’46 de derde plaats in handen.