Regio

Balloonfair weer als vanouds vanuit Staphorst

De vierde editie van de Balloonfair in Staphorst staat vrijdagavond 8 juli 2022 op het programma. Na de creatieve oplossing in coronatijd, ziet het programma er dit jaar weer vertrouwd uit. 35 luchtballonen gaan de lucht in vanaf de manege in Staphorst.

Tussen die 35 luchtballonen zitten dit jaar ook weer verschillende special shapes. Het zijn uitvoeringen die je niet zomaar ziet. Ben jij benieuwd? Het terrein is vrij toegankelijk voor iedereen. Wil jij zelf ook je plekje bemachtigen in de mand van de ballon? De tickets zijn nu verkrijgbaar op de website van de balloonfair.

Bierweide met foodtrucks
Naast het opstijgen van de ballonen is er op het veld bij de manege ook weer genoeg ruimte voor gezelligheid. Het weiland wordt omgetoverd tot een bierweide die voorzien is van foodtrucks. Verder staat er nog een spectaculair tussenprogramma voor alle doelgroepen op de planning. Daar maakt de organisatie binnenkort meer informatie over bekend.

Nightglow
Als de ballonen terug zijn wordt de avond afgesloten met een spetterende nightglow. Bij de nightglow fakkelen de vlammen van de ballon op het ritme van de muziek. Mochten de weersomstandigheden niet goed zijn op vrijdagavond, dan wordt er uitgeweken naar zaterdagavond 9 juli 2022.

Wilt u meer informatie over dit evenement? Bekijk dan de website www.balloonfairstaphorst.nl

Foto Balloonfair Staphorst