Sport

Badmintonverenigingen starten gezamenlijk ledenactie

Badmintonverenigingen in Drenthe, Groningen en Friesland organiseren een 10-daagse minicursus “probeer-badminton”. In 10 lessen leer je de basisslagen, spelregels en speel je je eerste onderlinge wedstrijden. Deze unieke cursus start in Meppel vanaf maandag 4 oktober 2021. De kosten zijn slechts € 25,- voor de gehele cursus. Overigens de BV Nijeveen doet ook mee aan deze actie.

De minicursus wordt in Meppel gegeven door de Badminton Club Meppeler Meppers voor jeugd vanaf 7 jaar en volwassenen. De cursusdagen zijn op maandagmiddag, maandagavond of donderdagavond.
De cursus staat onder begeleiding van een enthousiaste trainer. Het enige dat je nodig hebt zijn zaalschoenen en sportkleding. De Meppeler Meppers zorgen voor een racket als je die zelf niet hebt!

Informatie en opgeven via de website www.probeerbadminton.nu

Badminton is voor iedereen.
Badminton kan gespeeld worden door jong en oud en op alle niveaus. Kies je voor recreatief badminton? Dan heb je geen verplichtingen en kun je vaak zelf kiezen wanneer je wilt spelen. Wil je meer uitdaging of hou je van sporten in teamverband? Dan kun je in een team competitie spelen tegen andere verenigingen.

Foto Quido van Hien