Sport

Avondvierdaagse Meppel voorinschrijving op 20 mei a.s.

Dit jaar vind de 69e editie plaats van de Avondvierdaagse vanaf 30 mei t/m 2 juni a.s.. Gewandeld wordt er in en rond Meppel over afstanden van 5, 10 en 15 km. De vorige editie is al weer twee jaar geleden. Er was in de twee jaar zonder wandelen het een en ander veranderd maar die aanpassingen zijn inmiddels verwerkt. De routes worden op de website gepubliceerd http://www.avondvierdaagse-meppel.nl/ .

De Avondvierdaagse Meppel streeft naar een schoon wandelevenement. Avond4daagse en NederlandSchoon werken met elkaar samen. Het doel? Schoon is de norm: kinderen en hun ouders bewust maken van (zwerf)afval, zodat zij hun eigen afval onderweg niet laten vallen, maar verzamelen in zakken en bakken.

De voorinschrijving is op 20 mei a.s. van 15.30 uur tot 17.00 uur en van 19.00 uur tot 20.30 uur bij Stads Café Oasis aan het Kerkplein. Inschrijven kan ook nog op de startavond maandag 30 mei vanaf 18.00 uur.

De intocht op de laatste avond wordt wederom een feestelijke met medailles, bloemen en muziek op en langs de route en op het Kerkplein.

Foto Leo de Harder