Arjan Tien start eigen nieuwssite: “verwezenlijkt droom”

Nieuwsjager en fotograaf Arjan Tien is een bekende verschijning in de binnenstad. Bijna geen incident of evenement in Meppel gaat aan zijn aandacht voorbij. Wie kent hem niet? Deze week had zich een grote groep genodigden verzameld in Studio 2 voor de officiële opening van het nieuwe kantoor aan de Zomerdijk en de vernieuwde website “numeppel.nl” van Tien. Een droom kwam hiermee uit.

Het nieuws dat Tien verzamelt is met regelmaat te vinden op de regionale, lokale media en zelfs nationale media. Begonnen met 112 nieuws in samenwerking met overige nieuwsjagers richtte Arjan zich meer en meer op zijn eigen nieuwssite numeppel.nl

Hij verwierf ook extra naamsbekendheid door de levering van fotomateriaal aan de Meppel Courant en zijn werkzaamheden als vrijwilliger voor RTV Meppel. Waar hij nog steeds op de medewerkerslijst staat. De publicaties van mediamateriaal resulteren ook steeds in verwijzingen naar zijn nieuwe website. Dat levert ook extra aandacht op.

Arjan Tien heeft de diagnose autismespectrumstoornis(ASS) en ontvangt een Wajong-uitkering. Hij wil graag naar het ondernemerschap en wordt op weg daar naar toe begeleid door een aantal donateurs uit het bedrijfsleven.
Woensdagavond was het volle bak in Studio 2 . Vincent van Leth praatte de avond aan elkaar, er waren video presentaties en er was een officieel moment waarmee de nieuwe website in de lucht ging. Ter afsluiting was er live muziek door singer songwriter en acteur Justin Ripassa en konden de genodigden nog even napraten. .

RTV Meppel/ foto Quido van Hien