Cultuur

Apollo trapt 16 maart het voorjaar af met een fris voorjaarsconcert

De dagen worden langer, de bloemen beginnen te bloeien en de muzikale klanken van de lente naderen met rasse schreden. Op zaterdag 16 maart, van 20.00 uur tot 21.30 uur, nodigt Koninklijke Muziekvereniging Apollo u van harte uit voor een betoverend voorjaarsconcert in Sporthal de Slenken in de Wijk. Het belooft een avond vol muzikale pracht en energie te worden, waarin Apollo haar veelzijdigheid laat zien met optredens van het jeugdorkest o.l.v. Ilona Slomp, het slagwerkensemble o.l.v. Thomas van Olst en het harmonieorkest o.l.v. dirigent John Blanken.

De jeugdleden zullen het publiek meenemen op een reis van jong talent en enthousiasme. Laat u verrassen door de sprankelende klanken van de jeugdige musici die met passie hun instrumenten bespelen.

Thomas van Olst leidt voor het eerst het slagwerkensemble door een opzwepend repertoire, waarin ritmische hoogstandjes en harmonieuze samenwerking samenkomen. Een lust voor het oor en een spektakel voor het oog.

Het harmonieorkest zal een gevarieerd programma laten horen dat alle facetten van de muziekwereld belicht. Van klassieke melodieën tot eigentijdse composities, het harmonieorkest van Apollo staat garant voor een onvergetelijke luisterervaring.

Het voorjaarsconcert is de perfecte gelegenheid voor zowel muziekliefhebbers als gezinnen om samen te komen en te genieten van een avond vol prachtige melodieën. De deuren van Sporthal de Slenken zullen vanaf 19.30 uur geopend zijn.

Over Koninklijke Muziekvereniging Apollo

Koninklijke Muziekvereniging Apollo is een bloeiende muziekvereniging die al jarenlang muzikale hoogtepunten creëert in de Wijk en omgeving. Met een gepassioneerd team van dirigenten en getalenteerde musici streeft Apollo ernaar om de liefde voor muziek te delen en de gemeenschap te verrijken met betoverende concerten en evenementen. www.apollodewijk.nl